“Formula uspeha” Isaka Adižesa

VIDEO K9: Pred punim amfiteatrom u Rektoratu UNS-a predavanje o uspešnom mendžmantu održao čuveni svetski savetodavac u ovoj oblasti, prof. dr Isak Adižes.

0
11

Čuveni svetski eksperat u oblasti menadžmenta, prof. dr Isak Adižes, održao je predavanje u petak u amfiteatru Rektorata UNS-a na temu „Formula uspeha preduzeća“.

U okviru svog predavanja Adižes je govorio o širokom spektru tema, među kojima su spoljašnja integracija i unutrašnja dezintegracija i kako utiču na uspeh preduzeća, mesto uzajamnog poverenja i poštovanja, zdravo preduzeće i kako ga postići.

Prof. dr Isak Adižes je pisac 26 knjiga iz polja menadžmenta koje su prevedene na 51 jezik. Dobitnik je 21 počasnog doktorata i bio je profesor na najrenomiranijim svetskim univerzitetima kao što su UCLA, Stanford i Kolumbija. Rođen je u Skoplju, osnovnu školu završio u Beogradu, fakultet u Tel Avivu, a doktorat na temu samoupravljanja na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku. Predaje na četiri jezika, među kojima je i srpski.

Dr Adižes osnivač je i predsednik Instituta Adižes, međunarodne konsultantske kompanije koja primenjuje metod za upravljanje ubrzanim promenama, bio je i konsultant mnogim predsednicima vlada i uspešnim kompanijama širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.