Formirana sekcija veterana FK Vojvodina

VIDEO K9: Osnivačka skupština Sekcije veterana Fudbalskog kluba "Vojvodina" održana je danas u pres sali stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu. Za predsednika Sekcije je izabran Vasa Pušibrk.

0
1526

Posle mnogo godina, veterani FK “Vojvodina” zvanično su se okupili 2016. kako bi realizovali ideju koja već dugo postoji u FK “Vojvodina”, kao i među njenim bivšim igračima i funkcionerima – osnivanje Sekcije veterana FK “Vojvodina”.

Osnivačka skupština Sekcije veterana održana je danas, a izabrani članovi izvršnog odbora su: Stevan Lalošević, Vladimir Višković, Slobodan Jovanović, Milorad Kosanović, Đorđe Vujkov, Miroslav Vukašinović i Vasa Pušibrk, koji je izabran za predsednika Sekcije. Članovi Sekcije su saglasni da sekretar u predstojećem mandatu bude Milan Belić, a blagajnik Cvijan Savković.

“S obzirom da je to jedna lepa i značajna funkcija, FK “Vojvodina” je jedna značajna institucija, bez obzira što je volonterska funkcij, ali je bitna za klub i mislim da u perspektivi trebalo svi vi koji ste me podržali da mi pomognete koliko ko može da funkcionišemo na pravi način. Niisu samo u pitanju članarine i donacije, sve je to lepo, ali ipak za bilo koju aktivnost treba čovek i da ima finansijskih mogućnosti. To svi znamo”, rekao je Pušibrk.

Osim izbora novog rukovodstva Sekcije veterana FK “Vojvodina”, na današnjoj sednici je usvojen Pravilnik o radu Sekcije i diskutovalo se o planu i programu rada u 2017. godini.

Veterani FK “Vojvodina” se godinama okupljaju i druže. Formalnim osnivanjem Sekcije dobiće članske karte i imaće obavezu da plaćaju članarinu. Članovi će po izboru moći da prisustvuju utakmicama veterana ostalih klubova, a u okviru svojih aktivnosti organizovaće posete bolesnim i starim veteranima, učestvovaće u organizaciji turnira, ali i obilaziti Frušku Goru i ostale turističke destinacije, sa ciljem učvršćivanja prijateljstva i druženja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.