Fond PIO: Savetodavni dani sa Austrijom

VIDEO K9: Sutra će u Požarevcu, a dan kasnije i u Beogradu, biti održani Savetodavni dani sa Austrijom za penzionere koji ostvaruju prava iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije.

0
13

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Austriji, kao i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da će međunarodni dani razgovora sa Austrijom biti održani u utorak, 23. aprila, u Požarevcu, od 9 do 16 časova u prostorijama filijale Fonda PIO i u sredu, 24. aprila u Beogradu, od 9 do 16 časova u prostorijama u ulici Pariska 9, Beograd -Stari grad.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i RF PIO Srbije pružati besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije. Prijave i zakazivanje termina dolaska zainteresovanih su obavezni putem telefona 011/2030-745, a prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.