Fofmirani računi Informatike za jun

VIDEO K9: Novasađanima će uskoro pristići i računi Informatike za mesec jun, jer kako su objavili u ovom preduzeću završena je obrada račune objedinjene naplate za sedmi mesec.

0
58

JKP Informatika obaveštava korisnike da je završena obrada računa objedinjene naplate komunalno-stambenih usluga za mesec jun.

U distribuciji će se naći 171.603 junska računa za stambene prostore i 10.986 računa za poslovne, stoji na sajtu Informatike.

U akciji Plava kućna računaljka plaćanja junskog računa oslobođeno je 235 urednih platiša koji su imali minimalno 1.181 bod.

Podsetimo, zaključkom Skupštine Novog Sada iz oktobra 2011. godine, Novosađanima koji redovno izmiruju svoje obaveze prema gradskom komunalnom sistemu omogućeno je oslobađanje plaćanja ukupne obaveze jednomesečnog računa.

Objedinjena obrada podataka i naplata komunalnih usluga je, pored izgradnje i održavanja Opšteg Informacionog Sistema kao i izgradnje, održavanja i pružanja usluga u Telekomunikacionom sistemu, komunalna delatnost od lokalnog interesa utvrđena Odlukom o određivanju komunalnih delatnosti od lokalnog interesa i poveravanje obavljanja komunalnih delatnosti od lokalnog intresa.

Obavljanje ovih komunalnih delatnosti Grad je kao osnivač poverio Javnom komunalnom preduzeću „Informatika“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.