FK VOJVODINA – REAKCIJA KEŽMANA NA POZIV NA OSTAVKU I TRENUTNU SITUACIJU U KLUBU: SVE JE LAŽ!

574

VIDEO K9: Stigle su i prve reakcije iz fudbalskog kluba Vojvodina o trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze. Dok su navijači na utakmici sa Novim Pazarom zahtevali ostavku Mateje Kežmana, on tvrdi da su u pitanju spletke. 

Navijači grupe „Firma“ Mateju Kežmana nazvali su „prevarantom“. Nakon utakmice, trener Marko Nikolić upozorio je da su igrači i stručni štab  na ivici ambisa, jer više od tri meseca nisu primili platu. Tom prilikom rečeno je i da neće napuštati brod koji tone, ali da očekuju pomoć i reakciju. Mateja Kežman, predsednik Upravnog odbora, rekao je da nije iznenađen reakcijom sa tribina. Kaže da  iza svega stoje pojedinci oko kluba koji na ovaj način žele da ga isprovociraju i nateraju da digne ruke od Vojvodine.

Prema njegovim rečima, njima ne ide u prilog da u Vojvodinu dođe neko ko ima integritet i autoritet, bez sumnjive prošlosti i neko ko želi da radi transparentno. Podsetio je da je upravo to iskoristio kako bi  ubedio pojedine fudbalere  da je Vojvodina pravi izbor i pored boljih ponuda koje su imali.  Delača, Leković,  Vuković, Vukčević, Fatić, njihovom, prodajom klub će profitirati. Kao uspeh navodi se i  poslovno–tehnički ugovoru sa Benfikom.Kežman tvrdi da su laž i optužbe da je sve išlo preko njegove agencije. Tvrdi da je nju ugasio kada je došao u Vojvodinu. 

Istim povodom do kraja nedelje oglasiće se i predsednik Vojvodine Balša Butorović, saopšteno je na sajtu kluba.

Prvenstvena utakmica šestog kola Jelen super lige između niškog Radničkog i Vojvodine, koja je po trebalo da se igra na stadionu Čair u subotu, odložena je zbog proslave godišnjice Milanskog edikta. Utakmica  će biti odigrana 2. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.