Finale Kupa Srbije u streljaštvu održano u Novom Sadu

87

Novi Sad je proteklog vikenda bio domaćim najboljim strelcima Srbije koji su se nadmetali u u tri discipline Finala kupa Streljačkog saveza Srbije.

Zorana Arunović je subotu, prvog dana takmičenja, odbranila zlato u disciplini malokalibarsko oružje. Srebrna je bila Jasmina Milovanović, a bronzana juniorka Jovana Todorović.

Istog dana na strelištu za vazdušno oružje održano je finale Kupa SSS u trostavu vazdušnom puškom za kadete i kadetkinje.

U konkurenciji kadetkinja, zlato je pripalo Anji Knežević, srebrom se okitila Aleksandra Havran, a bronzu je pripala Tamari Đapić. Najuspešniji kadet bio je Nikola Adamović, dok su drugo i treće mesto zauzeli Aleksa Rakonjac i Veljko Mihajlović.

Drugog dana takmičenje, u nedelju, Sanja Vukašinović i Milutin Stefanović osvojili su zlatne medalje u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava, a u takmičenju pištoljem središnjeg paljenja najuspešniji je bio Davor Petrović.

U juniorskoj konkurenciji trijumfovali su Marko Ivanović, koji je odbranio zlato osvojeno lane i Lara Canić.

U takmičenju pištoljem središnjeg paljenja isti rezultat postigli su Davor Petrović i Dimitrije Grgić koji je trijumfovao prošle godine. Zbog većeg broja centara prvo mesto osvojio je Petrović, dok je Grgiću pripala srebrna medalja. Bronzu je osvojio Petar Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.