Filmske pričaonice za mlade

VIDEO K9: Nevladina organizacija "Irida" - organizuje "Iridine filmske pričaonice" sa namerom da uključi mlade u diskusiju o unapređivanju našeg društva na polju rodne ravnopravnosti. Naredna filmska pričaonica, u okviru koje će biti analiziran film „Sjaj u travi“, biće održana u nedelju putem ZOOM platforme.

0
16

Zbog epidemiološke situacije „Iridina filmska pričaonica“ ovoga puta biće održana onlajn putem. Organizatori su pozvali zainteresovane zainteresovane da samostalno pogledaju film „Sjaj u travi“, a zatim se 21. marta od 19 sati, putem ZOOM aplikacije, priključe diskusiji o ovom filmu.

„Iridine filmske pričaonice“ organizacija Irida sprovodi od početka svog rada, jer filmovi, navodi članica ove organizacije Aleksandra Grujić, na odličan način podstiču razgovor o temama kojima se „Irida“ bavi, a to su rodna ravnopravnost i prevencija rodno zasnovanog nasilja.

Svi zainteresovani za Pričaonicu prvo treba da se prijave na sajtu organizacije, irida.rs, nakon čega će im na mejl adresu stići link putem kojeg mogu da učestviju u diskusijij.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.