Film “Put oko sveta” na Trgu galerija

VIDEO K9: Danas od 21 čas u okviru manifestacije Leto na Trgu galerija, posetioci će moći dobro da se nasmeju u bioskopu na otvorenom jer je na programu besplatna projekcija stare domaće komedije „Put oko sveta“, sa Čkaljom u glavnoj ulozi.

0
28

Svakog četvrtka od 21 čas ljubitelji umetnosti mogu uživati u besplatnom programu u okviru manifestacije Leto na Trgu galerija.

Programe realizuju tri kulturne instistucije Galerija Matice srpske, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića, s ciljem da se i tokom leta sugrađanima ponude zanimljivi i raznovrsni sadržaji i promoviše, kako nacionalna, tako i svetska kulturna baština.

I ovog četvrtka nesumnjivo će vrt Trga galerije ponovo biti pun publike s obzirom da Spomen-zbirka Pavla Beljanskog organizuje projekciju domaćeg kultnog filmm iz 1964. godine „Put oko sveta“, prema drami Barnislava Nušića, u kojem glavnog junaka Jovanču Micića gumi Miodrag Petrović Čkalja.

Leto na Trgu galerija trajaće do kraja avgusta, tačnije poslednji program u okviru ove manifestacije biće organizovan 24. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.