Februar na Zlatiboru

VIDEO K9: Putevi su prohodni ka našim zimskim centrima u kojima će i tokom predstojećeg vikenda boraviti veliki broj domaćih i stranih gostiju. 

10

Odmaralište Dunav nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u samom srcu Zlatibora, okruženo četinarskom šumom, što daje posebni draž gostima.

Posetiocima odmarališta Dunav su na raspolaganju smeštajni kapacitet od 24 sobe i 7 apartmana, sa velikom savremeno opremljenom kongresnom salom sa 150 mesta.

“Takođe u sklopu omarališta postoji internet kafe, atrijum kafe koji je posebna celina i on, posebno u zimskim uslovima odlično deluje, kako za lokalne, tako i za goste sa strane”, rekao je Srđan Nedeljković, direktor Dunav turista.

U ponudi su velnes centar sa saunom, profesionalna teretana za sportiste i nadaleko poznatu kuhinju.

“U našoj kuhinji možete pronaći veliki izbor domaćih jela, kao i specijalitete sa područja Zlatibora. Mi smo krajem 2019. godine renovirali terasu, koja je poseban dragulj turističke ponude Zlatibora”, istakao je Nedeljković.

Od 17. do 24. februara je promotivni period tokom kojeg je po ceni dva plaćena noćenja treće noćenje gratis.

“Bazira se na bazi polupansiona, a polupansion kreće već od 2.900 dinara po osobi. U vansezonskim mesecima mi mislimo i na naše najstarije goste, penzionere, tako što oni mogu ostvariti popust i do 20 posto”, pojasnio je Nedeljković.

Povodom sajma turizma u Beogradu, odmaralište Dunav pripremilo je i letnju ponudu za period od 1. juna do 8. septembra, kojom za plaćenih pet, gosti dobijaju sedam noćenja na bazi polupansiona čija je cena 3.000 dinara po osobi, za decu od 7 do 12 godina 1.300 dinara, dok je za mališane do 7 godina boravak u ovoj ponudi besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.