EU pozorišna radionica u Temerinu

VIDEO K9: U Temerinu će u subotu biti održana dramska radionica za mlade u organizaciji novosadskog EU info pointa i Udruženja građana Dramska radionica za decu "Cvrčak".

0
20

Pozorišna radionica za mlade, pod nazivom “Mišolovka” biće održana u subotu, 2. marta, u prostorijama Galerije kulturnog centra “Lukijan Mušicki” u Temerinu.

Radionicu organizuje Eu info point Novi Sad u saradnji sa udruženjem građana Dramska radionica za decu “Cvrčak”, a u okviru programa “Veštine bez granica”, koji čini paket radionica iz oblasti obrazovanja, umetnosti i zdravlja, oslanjajući se na godišnju temu Evropske komisije.

Razvijanje svesti o različitostima, prihvatanje odgovornosti, empatija, razvijanje dijaloga i sposobnosti razmišljanja samo su neke od tema o kojima će biti reči tokom ove radionice na kojoj će se, između ostalog, mladi upoznati sa alternativnim pozorišnim formama i dokumentarnim izrazom pozorišta.

Pozorišna radionica trajaće od 10 do 12 časova, realizuje se u saradnji sa Pozorištem mladih „Mišolovka” iz Novog Sada i namenjena je starijim osnovcima i srednjoškolcima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.