Elon Mask potvrdio: TESLA stiže u Srbiju i Hrvatsku

Osnivač i prvi čovek kompanije Tesla Elon Mask napisao je na Twitteru da će se Tesla uskoro naći u Slovačkoj, Srbiji i Hrvatskoj.

88

Mask je to napisao u odgovoru na pitanje jednog od svojih pratilaca na toj društvenoj mreži šta se može očekivati od dolaska Tesle u Slovačku.

“Nadamo se otvaranju u Slovačkoj, Hrvatskoj, Srbiji i većini zemalja istočne Evrope početkom sledeće godine. Napokon, učinićemo da Nikola Tesla bude ponosan što će imati svoje automobile u zemljama iz kojih je potekao”, napisao je Mask na Twiteru.

Mask nije precizirao šta to konkretno znači ali teško je verovati da je reč o proizvodnji automobila već se verovatnije to odnosi na otvaranje predstavništva ili na direktnu distribuciju, pre svega električnih automobila.

Tesla je već počela da širi prodajnu mrežu po istočnoj Evropi pa je kupovina njihovih vozila moguća od skoro u Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji i Sloveniji. Ova kompanija za sada ima servisni centar samo u Poljskoj, ali je najavljeno otvaranje još jednog centra u Budimpešti. ( BIZLife )

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.