ELEKTROVOVJODINA: KRUŽEVIĆ REŠIO PROBLEM SUGRAĐANINA

684

VIDEO K9: Problem koji je 11 meseci imao građanin Kosta Jelača, rešio je lično direktor Elektrovojvodine, Srđan Kružević. On je primio sugrađanina u zgradi preduzeća, na Bulevaru oslobođenja. Naša ekipa bila je na licu mesta, pa pogledajte šta je zabeležila.

Kosta Jelača, koji je svoj problem rešavao 11 meseci, rešio ga je tako što se obratio direktoru elektrovojvodine Srđanu Kruževiću. On se zahvalio direktoru koji mu je u roku od dva dana rešio problem i pomogao da svoje pare dobije nazad. 

Svi građani koji su upravu i kojima Elektrovojvodina nešto duguje direktor Srđan Kruževič je spreman da im izađe u susret i pomogne. On je istakao da elektrovojvina nema gužve na svojim šalterima i da će se kao i uvek truditi da probleme koje građani imaju reše ih što je pre moguće. 

Građani su pre mesec dana bili zbunjeni kada su u pitanju računi za struju, zbog tih nejasnoća nastale su gužve na šalterima Elektrovojvodine. Obilazak naplatnih mesta, ali i komunikacija sa građanima biće praksa u ovom preduzeću istakao je Kružević. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.