ELEKTROVOJVODINA: ISTINA O “DUPLIM RAČUNIMA” I REPROGRAM DUGA

593

(VIDEO K9) Velike gužve na šalterima Elektovojvodine posledica su toga što novoformirano preduzeće “EPS Snabdevanje” nije preuzelo obaveze građana. U narednih mesec dana situacija bi trebalo da se stabilizuje, a sve obaveze građana u potpunosti će preuzeti ovo novoformirano privredno društvo.

Privredno društvo “EPS Snabdevanje” formirano je u okviru Elektroprivrede Sebija i ono će od sada biti nadležno za naplaćivanje struje. Elektrovojvodina, čija je to do sad bila nadležnost, obavestila je potrošače o ovom prenosu nadležnosti.

Upravo zbog vremena trajanja tranzita nadležnosti neplate utrošene struje, na šalterima Elektrovojvodine stvorile su se velike gužve.

Takođe, Elektrovojvodina je pripremila i novi ugovor za reprogram duga. Ovim novim ugovorom predviđene su nove pogodnosti za sve zainteresovane potrošače. 

EPS Snabdevanje pomerilo je rok za plaćanje računa i on je sada 25. dan u mesecu. To se odnosi isključivo na domaćinsva. Zajednička dugovanja domaćinstava i privrednih subjekata prema Elektrovojvodini iznose oko šest miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.