Ekonomsko osnaživanje žena

VIDEO K9: Ženama iz izbegličkih porodica koje su aplicirale na pokrajinski konkurs za dodelu sredstava za ekonomsko osnaživanje, danas su uručeni ugovori u zgradi Banovine.

0
42

U zgradi Pokrajinske vlade uručeni su ugovori za ekonomsko osnaživanje žena, korisnicama Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima na teritoriji Vojvodine.

Cilj ovog projekta je, kako je tom prilikom rečeno, da se ekonomski osnaže žene i da se stvore materijalni uslovi za njihovu trajnu i potpunu integraciju.

Ovaj program pokrenut je 2018. godine sa ciljem da podstakne preduzetništvo kod žena i njihove aktivnosti u pravcu poboljšanja rodne ravnopravnosti.

Ovom prilikom je rečeno da je Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima na teritoriji Vojvodine samo ove godine svojim programima pomogao najuspešnijim studentima, stambenom zbrinjavanju porodica dodelom paketa građevinskog materijala, dodelom jednokratne pomoći za osnovne životne potrebe, podrškom izbegličkim udruženjima kao i najugroženijim porodicama tokom epidemije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.