Dveri proslavile dve decenije političkog delovanja

VIDEO K9: Srpski pokret Dveri obeležio je pre dva dana u Beogradu dvadeset godina postojanja na političkoj sceni Srbije.

0
165

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je na obeležavanju dvadeset godina postojanja na političkoj sceni Srbije, izjavio će “konzervativna, ali moderna, pristojna i kulturna ideja Dveri”, biti budućnost srpske politike i značajan faktor za formiranje buduće vlade.

Pre govora predsednika Dveri prisutni su mogli da vide umetnički performans kojim su prikazane najvažnije scene iz istorije Dveri, a koji su izveli članovi omladine Dveri.

Na obeležavanju dve decenije pokreta Dveri prisutnima su se obratili i gosti iz inostranstva, čelnici Svetskog kongresa porodica Brajen Braun iz SAD i Aleksej Komov iz Rusije.

Brajen Braun je naglasio da u svetu danas ‚‚duvaju neki drugi vetrovi i da svi moramo braniti svoje porodice i svoje zemlje.

Aleksej Komov je rekao da očekuje da će Dveri u budućnosti izvojevati još puno pobeda kada su u pitanju porodica i porodične vrednosti i da će promeniti Srbiju.

Boško Obradović je u obraćanju prisutnim članovima i gostima u Kombank dvorani naveo da je pokret Dveri od osnivanja do danas ispunio prvi cilj svoje misije, a to je “da bez duhovne i moralne obnove nema ni političke ni ekonomske obnove srpskog naroda. Prema njegovim rečima, zadatak Dveri u budućnosti biće da svoje ideje ‚‚pretoče u konkretan zadatak u nekoj budućoj vladi Srbije u kojoj će se najviše zalagati za porodičnu politiku i politiku domaćeg ekonomskog interesa.

Obradović je naglasio da Dveri ušle u politiku kako bi domaću politiku osnažili moralom i pravdom, a ne da je ‘opterete svojim gresima i slabostima.

Svečanosti u Kombank dvorani su pored predstavnika pokreta Dveri prisustvovali i predstavnici Saveza za Srbiju Dragan Đilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić, predsednik pokreta Levica Srbije Borko Stefanović, lider Pokreta za preokret Janko Veselinović, predsednik Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca Nebojoša Zelenović, kao i predstavnici Demokratske stranke Srbije. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.