Dva nova semafora na Novosadskom putu

VIDEO K9: Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije saopšteno je da će danas biti uspostavljen redovan saobraćaj na mostu preko kanala, na delu puta Novi Sad – Kać, a od sutra će na Novosadskom putu biti pušten u redovan rad novi semafor.

0
40

U petak, 11. marta, novoizgrađeni semafor na raskrsnici Novosadskog puta i Šumske ulice biće pušten u redovan rad, nakon probnog perioda na žutom treptaču, što je uobičajena procedura da bi se korisnici navikli na novopostavljenu svetlosnu signalizaciju, dok će u narednih nekoliko dana u redovnom radu biti i semafor na raskrsnici Novosadskog puta i ulice Stevana Sinđelića, saopšteno je iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Semaforski uređaj na raskrsnici sa Šumskom ulicom radiće u klasičnom režimu rada i u koordinaciji sa drugim semaforima na Novosadskom putu, dok će drugi, na raskrsnici sa ulicom Stevana Sinđelića, biti u detektorskom sistemu rada, sa tasterom za najavu zelenog svetla za pešake i induktivnom petljom za najavu vozila sa sporednog pravca.

U okviru radova na postavljanju semaforskih uređaja, izgrađene su pešačke i biciklističke staze na prilazu ovim raskrsnicama, a ukupna vrednost investicije iznosi 26 miliona dinara.
Iz ove Gradske uprave saopšteno je i da će danas biti uspostavljen redovan saobraćaj na mostu preko kanala, na delu puta Novi Sad – Kać. Na ovoj deonici izvršeni su radovi na popravci krilnih zidova mosta, kao i kolovoza na prilazu mostu, što je zahtevalo privremenu obustavu saobraćaja na tom putnom pravcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.