“Đurđević” – novi restoran na Futoškom putu

VIDEO K9: Na Futoškom put danas je otvoren novi restoran, "Đurđević". U sklopu kopleksa nalazi se i mesara, a građanima su na raspolaganju i usluge besplatnog pečenja mesa.

10908

Restoran “Đorđević” na Futoškom putu na broju 51 prava je adresa za sve gurmane koji žele da uživaju u vrhunskim jelima i specijalitetima koje spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Specijalitet kuće svakako su jela sa roštilja.

“Naša delatnost je prvenstveno mesara. U ovom objektu će biti mlado i sveže meso. Junetina je isključivo sa naše farme, kao i svinje. Isključivo je domaća proizvodnja i naša je prerada. Uz to smo napravili i sistem gotovih jela i uslužno pečenje roštilja. Dakle, svako može da dođe i da uzme meso koje ovde može se ispeče po istoj ceni, dakle potpuno besplatno”, rekao je Milenko Đurđević, vlasnik firme.

Đurđević dodaje da su cene veoma povoljne i prilagođene svačijem džepu. Kako kaže, ovakvi restorani brze hrane u sklopu kojih su i mesarepostoje i u Batajnici, Surčinu i Šapcu. Napominje da se ne plaši konkurencije jer ovaj restoran ima šta da ponudi svojim gostima.

“Ovo je prvi naš objekat u Novom Sadu. Tražili smo dosta dugo pravu lokaciju, jer je teško pronaći dobar i veliki lokal sa parkingom i gde može da se napravi i bašta”, naveo je Đurđević.

On dodaje da je u planu otvaranje još jednog ovakvog restporana u samom centru grada kome će se, čini se, svi ljubitelji dobre domaće kuhinje veoma obradovati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.