Dunav osiguranju nagrada “Kapetan Miša Anastasijević”

VIDEO K9: Naša najveća nacionalna osiguravajuća kuća, kompanija Dunav osiguranje, dobitnik je nagrade Lider društvene odgovornosti za dostignuća u oblasti korporativnog humanitarnog delovanja.

0
58

Kompanija „Dunav osiguranje“, na svečanosti održanoj 11. maja u Rektoratu Beogradskog univerziteta, nagrađena je prestižnim priznanjem „Kapetan Miša Anastasijević“, za dostignuća u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Priznanje Lider društvene odgovornosti je, u ime Kompanije, primio Milo Marković, član Izvršnog odbora. Ta nagrada, koja nosi ime jednog od najvećih srpskih zadužbinara i dobrotvora, dodeljuje se u okviru projekta „Put ka vrhu“, na predlog eminentnih umetnika i kulturnih delatnika.

Nagrada Lider društvene odgovornosti još jedna je u nizu potvrda da je „Dunav osiguranje“ dosledno u svojoj misiji negovanja kulturnih, etičkih, moralnih i drugih istinskih ljudskih vrednosti, poručuju iz ove kompanije.

“Ovo priznanje smatramo velikom čašću, ali i obavezom da i dalje istrajemo u pružanju podrške uspešnima i talentovanima, prevashodno deci i mladima . Kroz nesebičnu humanitarnu pomoć, ali i podršku projektima nauke, umetnosti, sporta, ekološke zaštite, mi ćemo i dalje podupirati rad i talenat, čime obezbeđujemo napredak i bolju budućnost naše zemlje i naroda. U isto vreme, društvenoj zajednici vraćamo deo onoga što je u nas, kao veliku kompaniju kojoj veruje ulagala do dan-danas. Uvek smo se trudili da podstaknemo rad i napore talentovanih pojedinaca, udruženja i institucija, a na dobrobit celokupnog društva.”

„Dunav osiguranje“ je dugogodišnji lider na domaćem tržištu osiguranja, ali i kompanija koja se ističe svojim humanitarnim delovanjem. U „Dunav osiguranju“ su naročito ponosni na krovni projekat korporativne i društvene odgovornosti „Prijatelj od detinjstva“, kojim se, kako navode, trude da razviju nove puteve saradnje i komunikacije s decom i omladinom, kao i da učestvuju u njihovom sazrevanju i usvajanju pozitivnih vrednosti druženja, saradnje, fer-pleja i tolerancije. Takođe, Kompanija je donacijama pomogla obnovu i izgradnju brojnih stambenih objekata, vrtića i škola, a kao društveno odgovorna firma, trudi se da uvek bude tamo gde je potrebna pomoć građanima u podizanju kvaliteta života i obrazovanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.