“Dunav osiguranje” uz STSOSI Srbije

VIDEO K9: U Novom Sadu je danas svečano potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu kompanije Dunav osiguranje i Stonoteniskog saveza osoba s invaliditetom Srbije u naredne 4 godine.

0
96

Evropsko prvenstvo u stonom tenisu za osobe s invaliditetom biće održano od 2. do 9. septembra u Šefildu u Engleskoj na kome će Srbija imati devet predstavnika.

Svi su članovi Stonoteniskog saveza osoba s invaliditetom Srbije, čije će sportske aktivnosti u naredne četiri godine podržati kompanija „Dunav osiguranje“, lider u delatnosti osiguranja, koja je prepoznala važnost podrške Savezu i odlučila da u naredne četiri godine bude njegov generalni sponzor.

Ozbiljno shvatajući svoju društvenu odgovornost, “Dunav osiguranje” ulaže sredstva u brojne sportske kolektive i pojedince, kulturne, naučne i umetničke projekte, sve sa svešću da, kako navode iz ove kompanije, samo podrška pravim vrednostima vodi istinskom napretku.

Zato nije slučajno što je „Dunav“ nosilac brojnih nagrada i priznanja. Dobitnik je priznanja Moj izbor i Miljenik potrošača, koja se u okviru kampanje Najbolje iz Srbije dodeljuju isključivo glasovima potrošača, nagrade Dobročinitelj za projekat Prijatelj od detinjstva, te nagrade Kapetan Miša Anastasijević za dostignuća u oblasti korporativnog humanitarnog delovanja.

Društveno odgovorno poslovanje „Dunav osiguranja“ potvrđeno je i međunarodnim sertifikatom IQNet SR 10, koji je ključan u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora predstavljen je i kratak film o reprezentativcima, članovima Saveza, koji će za desetak dana u Šefildu braniti boje Srbije, među kojima je i Borislava Perić Ranković, za koje se vezuju brojne pobede u stonoteniskom sportu.

Kao osvedočeni prijatelj afirmisanih klubova i sportista, ali i mladih talenata koji tek pokušavaju da pronađu svoje mesto pod suncem i izgrade ime u različitim sportskim disciplinama, kompanija „Dunav osiguranje“ bila je sponzor podmlatka Stonoteniskog saveza Srbije na Evropskom prvenstvu za mlade održanom u julu prošle godine u Beogradu.

Dugi niz godina ime ove kompanije je vezano i za Sportske igre mladih – SIM, kao najmasovniju sportsku manifestaciju za decu i omladinu celog regiona i Evrope, a u naredne četiri godine biće i uz naše reprezentativce na ovom Evropskom prvenstvu, jer su, kako su naveli predstavnici kompanije, sigurni da će i ovaj savez Srbiju dostojno predstavljati u Engleskoj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.