Dunav osiguranje protiv svih pandemija

VIDEO K9: Ni majmunske boginje više nisu bauk, poručuju iz Kompanije „Dunav osiguranje“ koja proširuje osiguravajuće pokriće na sve epidemije i pandemije. Prilog sadrži promotivni program.

0
47

Živimo u burnim vremenima, u kojima su zdravstveni rizici postali globalni problem. Početak decenije obeležila je pandemija kovida-19 koja je izmenila način života preko noći. Postalo je jasno da ćemo sa epidemijama i pandemijama živeti i narednih godina i da su one postale realnost.

U „Dunav osiguranju“ razmišljaju proaktivno. Nakon što su u udarnoj godini pandemije kovida-19, 2020, prvi uvrstili osiguravajuće pokriće od ove teške bolesti u ponudu putnog zdravstvenog osiguranja, najpre kao dodatni, a potom i kao osnovni rizik, sada idu i korak dalje.

Dunav osiguranje od ove letnje sezone pokriva ne samo sve postojeće zdravstvene rizike, već i sve epidemije i pandemije koje zvanično proglasi Svetska zdravstvena organizacija, uključujući i aktuelne majmunske boginje! Prateći dešavanja i tokove zdravstvene politike na globalnom nivou, želja im je da svojim osiguranicima pruže dodatni kvalitet usluge, te da učvrste odnose s njima zasnovane na odanosti i poverenju.

“Za nas je to neodvojivo od društveno odgovornog ponašanja i poslovanja. Zato imamo privilegiju i obavezu da uvek pružimo više, i omogućimo našim osiguranicima da, uprkos zabrinjavajućim vestima o novim virusima i epidemijama, opušteno i bezbrižno putuju na
zaslužene odmore”, poručuju iz ove kompanije.

Dunav putničko zdravstveno osiguranje podrazumeva troškove hitne medicinske pomoći, prevoza, kao i pravnu asistenciju, sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 0800 386 286, kao i na sajtu www.dunav.com, a za onlajn uplate stiče se i pravo na popust od 15% .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.