“Dunav” isplaćuje razlike u premiji auto osiguranja

VIDEO K9: Kompanija Dunav osiguranje danas kreće sa isplatama razlike u premiji auto osiguranja.

0
16

U skladu sa odlukom o vraćanju stare cene i tarife premije auto-osiguranja na nivo koji je bio u primeni pre 3. avgusta ove godine, svi klijenti „Dunav osiguranja“ koji su u periodu od  3. do 26. avgusta 2022. ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, od danas će moći da podignu razliku u premiji na šalterima JP „Pošte Srbije“ širom zemlje, samo uz ličnu kartu.

Kompanija „Dunav“ je, prateći preporuke Narodne banke Srbije o vraćanju stare cene auto-odgovornosti, svojim klijentima omogućila da refundiraju razliku u premiji, te će sva fizička lica novac moći da podignu samo uz ličnu kartu, bez podnošenja dodatne dokumentacije.

Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća poslovna dokumenta, a razlika premije biće uplaćena na tekuće račune pravnih lica.

Vodeći računa o svojim klijentima i obezbeđujući im uštedu vremena i jednostavnost procesa, Kompanija je omogućila da se novac podigne do kraja oktobra 2022. godine, na brz i efikasan način, bez čekanja.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima, pozivamo klijente da se jave Kontakt centru Kompanije na broj 0800 386 286, gde će dobiti sve neophodne informacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.