Dug za parking i na rate

VIDEO K9: Sugrađani koji imaju neizmirena dugovanja za posebne parking karte moći će da ih izmire do kraja godine po povoljnijim uslovima, kažu Parking servisu.

0
297

U JKP “Parking servis” izašli su u susret dužnicima koji imaju neizmirena dugovanja za posebne parking karte.

“Parking servis je evo ove godine, do kraja decembra, ponudio svima onima koji imaju obavezu prema nama, odnosno, onima koji nisu platili posebne parking karte, a recimo, nakupilo ih se, da to urade na više rata, naravno, to zavisi od dugovanja koje imaju prema nama”, rekao je Radovan Jeknić, portparol Praking servisa.

Sporazume o otplati duga moguće je sklopiti do ponedeljka, 31. decembra, u prostorijama preduzeća na Bulevaru Mihajla Pupina 1, radnim danima od 9 do 11 časova.

“Sve je to u funkciji toga da se ne kupe neki bespotrebni troškovi, jer mi ćemo u toku 2019. krenuti sa utuženjem onih koji imaju obaveze prema nama, pa zašto da ljudi plaćaju neke sudske troškove i sve ono što ide uz to, ako to mogu da urade na ovaj način, tako da im mi pružamo ruku – hajde da rešimo ovaj problem”, kazao je Jeknić.

Teško je, prema njegovim rečima, precizirati kolika su dugovanja u pitanju.

“To je promenljiva stvar. Dugovanja su promenljiva jer uvek imate neke posebne parking karte, odnosno nalog za posebnu parking kartu koju izdajete i imate neke građane koji izmiruju te dugove. Ali ima i onih nesavesnih, iskreno da kažem, koji imaju i po deset, petnaest, trideset neplaćenih karata i oni će sigurno doći u situaciju da to moraju da izmire preko izvršitelja preko kojih to sada radimo, preko kojih to svi sada rade, tako da je bolje na ovaj način doći u Parking servis, dogovoriti se, dogovoriti način otplate, ako se radi o nekom većem dugu, nego se izlagati nekim bespotrebnim troškovima”, naveo je Jeknić.

On je dodao da Parking servis, kao i svake godine, neće vršiti naplatu parkiranja 1. i 2. januara, kao ni 7. januara

Više informacija građani mogu dobiti telefonom 021/48 99 141 ili 021/ 48 99 160.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.