DSS: Borba za izborne i medijske uslove

VIDEO K9: Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da očekuje da će izbori biti održani u roku naredne godine, ali ne isključuje ni mogućnost da oni budu raspisani i u vanrednom terminu.

0
232

Vuk Jeremić je izjavio da više nema neizvesnosti oko toga da li će se u Srbiji dogoditi promene, jer su protesti u kojima učestvuju stotine hiljada ljudi u sve više gradova Srbije doveli u pitanje legitimnost vlasti.

On je rekao da će opozicija bojkotovati izbore ako budu raspisani pod postojećim uslovima, ali je izrazio uverenje da će izbori biti održani sledeće godine pod bitno drugačijim okolnostima?

Na pitanje da li će izborni uslovi biti bolji iduće godine nego što su to danas, ili je Jeremić preveliki optimista po pitanju izbornih uslova, odgovara predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.

Jovanović je u jednom nedavnom razgovoru ponovio da’ “za prevremene izbore nema ni valjanog političkog razloga”. Jovanović je dodao i “da bi izbori u ovom trenutku pojačanih tenzija predstavljali samo dodatnu destabilizaciju zemlje”. (Prilog KTV Zrenjanin)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.