DS TRAŽI ODGOVOR NAPREDNJAKA: ŠTA ĆE U ODŽACIMA KOMBI GRADSKOG ZELENILA?!

Novosadski odbor Demokratske stranke danas je objavio fotografiju na kojoj se vidi kombi JKP ''Gradsko zelenilo'' u Odžacima ispred izbornog štaba Srpske napredne stranke.

749

Demokrate optužuju Srpsku naprednu stranku da je vozilo upotrebljeno u izbornoj kampanji i traži od gradonačelnika Miloša Vučevića da objasni šta je vozilo novosadskog javnog preduzeća radilo u Odžacima.

[pull_quote_center] Srpska napredna stranka bahato upotrebljava državne resurse u izborne svrhe. Vozilo pripada novosadskom preduzeću koje je prošle godine imalo gubitak od 136 miliona dinara, a za ovu godinu planirani gubitak je skoro 225 miliona dinara. Gradonačelnik je dužan da ponudi rešenje za nagomilane probleme u gradu i da umesto uvreda koje Demokratska stranka dobija uvek kada postavi bilo koje pitanje, ovog puta, za promenu da odgovor.[/pull_quote_center]

Dodaje se da se ni danas ne zna “dokle se stiglo sa istraživanjem slučaja kupovine glasova u Novom Sadu na lokalnim izborima 2012-te, kao i da li su privedeni batinaši koji su u Vrbasu na izborima pretukli Danila Bobića”.

Lokalni izbori u Odžacima održavaju se 15. decembra.

Očekujemo da će uoči pomenutih izbora, SNS imati odgovor za demokrate koji se očekuje u što kraćem roku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.