DS: Dokažite da je Ikrašev kriv!

VIDEO K9: Demokrate traže odgovor na pitanje šta je istina u slučaju grafita “Smrt Pajtiću”, jer su, kako kažu, ubeđeni u nevinost člana njihove stranke. Iz DS-a su poručili da žele materijalne dokaze koji potvrđuju njegovu krivicu, ukoliko takvi dokazi zaista postoje.

981

Za nedavno ispisane grafite “Smrt Pajtiću” priveden je član Demokratske stranke Goran Ikrašev, kome je određen pritvor od 30 dana. Demokrate ističu da je Stefanović odmah tvrdio da je Ikrašev kriv, a ne da je osumnjičen za to delo, te stoga traže dokaze.

“Gradski odbor demokratske stranke u Novom Sadu traži od Ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Stefanovića da javno iznesu sa kojim materijalnim dokazima raspolažu u slučaju Gorana Ikraševa kojeg je lično ministar označio kao krivca, odnosno osobu koja je ispisivala grafite “Smrt Pajtiću”, rekao je Goran Radojev, potpredsednik Gradskog odbora DS-a.

Kako iz DS-a poručuju, medijski linč koji je usledio optuživanjem njihovog člana ih čini žrtvama, a ne krivcima, te stoga imaju pravo da znaju na osnovu kojih dokaza je uhapšen. A ako MUP ne prikaže te dokaze onda će, kako kažu, biti više nego jasno da je to hapšenje i čitava ta priča odmazda zbog grafita “Lažeš Vučiću” koji su se prethodno pojavili u Novom Sadu, a koje je na svoju ruku poručio Ikrašev.

U DS-u su, kako kažu, ubeđeni u njegovu nevinost, a ako se pak dokaže suprotno tvrde da će biti izbačen iz ove stranke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.