Državno prvenstvo u biciklizmu 27. maja

VIDEO K9: Biciklistički savez Srbije, putem konkursa, predao je Biciklističkom klubu „Velo“ iz Novog sada, organizaciju državnog prvenstva u drumskom biciklizmu i Kupa Srbije za sve uzrasne kategorije u disciplini hronometar.

0
19

Organizaciju Državnog prvenstva u drumskom biciklizmu za kategorije seniora-ispod 23 godine, muškarci i žene, kao i Kupa Srbije za sve uzrasne kategorije u disciplini hronometar dobio je putem konkursa novosadski Biciklistički kluba „Velo“, saopštio je Biciklistički savez Srbije.

Ova biciklistička nadmetanja biće održana 27. i 28. maja, a u istom terminu biće vožena i 24. Međunarodna juniorska biciklistička trka „Trofej Sajamskog grada“.

Prva trka će biti održana 27. maja u disciplini hronometar, gde učesnici u  pojedinačnom takmičenju startuju u jednakim vremenskim razmacima i voze zadatu deonicu koju treba da prođu u najkraćem vremenu. Predviđena deonica je Čelarevo-Gajdobra gde je start i cilj u centru Čelareva kod dvorca „Dunđerski“.

Druga trka je na programu 28. maja, a u pitanju je disciplina drumska trka, gde učesnici startuju zajedno i u zavisnisnosti od uzrasne kategorije voze unapred predviđen broj krugova, kružne staze na Bulevaru Evrope u Novom Sadu, između dva kružna toka sa ulicama Kornelija Stankovića i Rumenačke. Start i cilj će biti kod raskrsnice izlaska ulice Avijatičarska na bulevar Evrope.

Na trkama se očekuje oko 160 takmičara biciklističkih klubova iz Evrope i Srbije, a deonice na kojima će se odvijati takmičenja biće zatvorene za saobraćaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.