Drveće preprečilo biciklističku stazu

VIDEO K9: Novosađani su još danas mogli da prijave štetu koju su u julskom nevremenu pretrpeli na stambenim objektima. kada je reč o javnim površinama, na mnogim mestima još uvek nije urađena sanacija, a na jedno od njih ukazali su nam sugrađani iz ulice Branka Bajića gde su, kod broja 9, nagnuta stabla preprečila deo biciklističke staze.

0
48

Iskrivljeno drveće, kako kažu, stoji ovako još od nevremena.

Sugrađani su zabrinti za bezbednost jer u svakom momentu, kako su nam rekli, drveće može da padne, a grane da povrede nekog ko tuda prolazi. Navode i da biciklisti koji znaju za ovu „blokadu“ voze trotoarom, nekad i veoma brzo pa su mogući “sudari” s posetiocima koji izlaze iz kafića koji se nalazi na ovoj adresi.

Osim biciklistima, poleglo drveće smeta i vozačima koji na ovom mestu parkiraju svoja vozila, jer se boje da će drveće da padne i ošteti ih.

Ovaj deo Branka Bajića nije jedini koji ovako izgleda, jer se duž ulice slična slika može videti na još nekoliko mesta. Sugrađani kažu da je Gradsko zelenilo nakon nevremena sredilo i raščistilo neke deonice u ovoj ulici, ali im nije poznato kada će na red doći i ostale.

Od Gradskog zelenila čekamo odgovor na pitanje kada će doći na red sanacija konkretno na ovoj lokaciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.