Drugi krug subvencija za kupovinu bicikala

VIDEO K9: Novosađani od 20. avgusta mogu da se prijave za drugi krug subvencionisanja kupovine novog bicikla za koji je grad izdvojio 10 miliona dinara.

0
38

Posle uspešno završenog prvog kruga dodela subvencija građanima za kupovinu novih bicikala, još 900 Novosađana može da računa na pomoć pri kupovini dvotočkaša u izosu od 10 hiljada dinara, kažu u „Novosadskom ekološkom centru“ preko kojeg grad ovoga puta realizuje taj program.

Prijavljivanje za drugi krug pružanja podrške u nabavci novog bicikla počeće 20. avgusta u podne putem aplikacije koja se, kao i u prvom krugu, nalazi na sajtu vozibicikl.rs, navodi Nebojša Subić iz Novosadskog ekološkog centra.

Pravila za prijavljivanje nisu menjana jer su težili da zadrže kontinuitet prvog kruga ovog projekta. Prijave traju do 23. avgusta u podne.

Pravo na prijavu imaju građani sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada, iz jedne porodice pravo na subvenciju ima samo jedan član, a pravilo je, između ostalog, i da prijavljeni, kao ni članovi njegove porodice, nisu učestvovali u prvom krugu.

Subvenciju će dobiti prvih 900 prijavljenih građana koji budu ispunjavali sve uslove navedene u javnom pozivu.

U prvom krugu, podsetimo, za ove svrhe je iz budžeta bilo izdvojeno 8 miliona dinara, a ukupno su bila potpisana 702 ugovora sa Novosađanima, dok je interesovanje bilo veliko jer je bilo više od 7.000 prijava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.