Drugi dan KONTEH-a na FTN

VIDEO K9: Danas je održan drugi, ujedno i završni dan Sajma poslovnih mogućnosti i stručnih praksi - KONTEH na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

0
493

Studenti Fakulteta tehničkih nauka, ali i drugi studenti Univerziteta, još danas su mogli da iskoriste priliku da upoznaju kompanije koje pružaju mogućnost obavljanja stručnih praksi kao i zaposlenja studenata IT sektora.

“Mogu da primetim da sve više i više studenata dolazi na ovaj događaj i da se raspituju i da su postali svesni činjenice šta je sve to što kompanije nude i koliko stručne prakse im pomažu da savladaju osnove i da se što pre nakon toga zaposle”, rekla je Maja Božić, predstavnica kompanije učesnice.

Studenti, ali drugi predstavnici kompanija učesnica takođe su izrazili zadovoljstvo učešćem na Sajmu.

“Oduševljeni smo odzivom studenata ove godine, zato što je veliki broj, zaista, zainteresovanih, što za učešće na praksama, konkurisanje za stipendije, što za konkurisanje za različite otvorene pozicije, tako da je interesovanje zaista veliko ove godine”, istakla je Milana Janković, predstavnica jedne od kompanija koje su učestvovale na ovom sajmu.

Obostrano zadovoljstvo kompanija i studenata ovogodišnjim Sajmom, kako je navedeno, siguno će podstaći organizatore da nastave sa tradicijom održavanja Konteha.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.