Dr Veljko Krstonošić ponovo predsednik novosadskih demokrata

Vanredni profesor Medicinskog fakulteta dr Veljko Krstonošić ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu.

0
108

Krstonošić je na čelu gradske organizacije DS-a od 2014. godine i po drugi put je izabran na neposrednim izborima na kojima su mogli da glasaju svi članovi gradske organizacije DS-a koji, u skladu sa stranačkim aktima, imaju biračko pravo, saopšteno je iz te stranke.

Takođe je neposrednim glasanjem izabrano i 20 novih članova stalnog sastava Gradskog odbora DS-a u Novom Sadu. 

“Nov sastav Gradskog odbora Demokratske stranke biće zvanično konstituisan u roku predviđenom pravilnikom o izboru lokalnih stranačkih organa, a na konstitutivnoj sednici još će biti izabrani i potpredsednici i Izvršni odbor novosadske organizacije DS-a. Time će biti završen proces izbora stranačkog rukovodstva koje će novosadske demokrate predvoditi u narednim godinama”, dodaje se u saopštenju DS-a.

Iz stranke poručuju da od izabranih kandidata očekuju da u predstojećem
periodu uspešno sprovedu proces oporavka i obnove stranke i da daju odlučujući doprinos u, kako se navodi, “borbi građana Novog Sada i demokratske opozicije za slobodne i poštene izbore na kojim će konačno biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.