Dospeva četvrta rata poreza na imovinu

VIDEO K9: Do 14. novembra je rok za plaćanje poslednje rate godišnjeg poreza na imovinu, podsećaju iz Gradske poreske uprave Novog Sada.

0
62

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da 14. novembra dospeva za plaćanje 4. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Zakonom je predviđeno kvartalno plaćanje poreza na imovinu, a kašnjenje ili jednokratno izmirenje poreske obaveze na kraju kalendarske godine dovodi do obračuna i naplate kamate po stopi koja na današnji dan iznosi 14%.

Sugrađani sve informacije kao i odgovore na nedoumice povodom dospeća 4. rate godišnjeg poreza na imovinu mogu dobiti u šalter sali u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26, zatim na izdvojenom šalteru mesta u prostorijama JKP “Informatika” na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, Info-pultu Gradske poreske uprave u TC na Bulevaru oslobođenja 119, putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.

Gradska poreska uprava podseća sugrađane da je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada, kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.