Dospela 3. rata poreza na imovinu

VIDEO K9: Iz Gradske poreske uprave Novog Sada podsećaju sugrađane da je prošao rok za uplatu 3. rate poreza na imovinu te da, ukoliko već nisu, što pre izmire svoje obaveze kako bi izbegli plaćanje visoke zatezne kamate.

0
54

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. avgusta dospela za plaćanje treća rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu te apeluje da izvrše uvid u stanje svojih obaveza po osnovu poreza na imovinu.

Izmirivanjem dospelih obaveza, poreski obveznici izbegavaju dalji obračun i naplatu kamate na neblagovremeno plaćene javne prihode, po stopi koja na današnji dan iznosi čak 16,50%.

Podsećaju da stanje na računu poreza na imovinu fizička lica mogu dobiti na Info pultu Gradske poreske uprave u TC na Bulevaru oslobođenja 119 od 12 do 20 časova, u šalter sali Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26 od 8 do 14 časova i na šalter mestu ove Uprave u prostorijama JKP  “INFORMATIKA” na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15 od 8 do 14 časova. Takođe, ova informacija se može dobiti upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs i putem naloga na Portalu eUprava.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća sugrađane da je i ove godine omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu u svim radnim jedinicama Pošte Srbije na teritoriji Grada, kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.