Donacija meda dečjim klinikama

VIDEO K9: Oko 500 kilograma meda donirao je Savez pčelarskih organizacija Srbije dečijim klinikama iz Novog Sada, Beograda, Niša i organizaciji NURDOR.

0
14

Uručenje pola tone meda koju je Savez pčelarskih organizacija Srbije donirao dečijim klinikama iz Novog Sada, Beograda, Niša i organizaciji NURDOR upriličena je u Botaničkoj bašti u Beogradu.

Događaju je prisustvovala i predsednica Vlade Ana Brnabić koja je zom prilikom kazala da je došla kako bi pokazala solidarnost, te da bi se u ime cele Vlade zahvalila pčelarima, ali još više pedijatrijskim ustanovama i udruženjima koje se bave decom i pomažu im.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je pčelarima čestitala Svetski dan pčela, kao i skori 124. rođendan Saveza pčelarskih organizacija Srbije, što, kako je istakla, dovoljno govori o tradiciji pčelarstva u Srbiji i značaju njegovog očuvanja.

Predsednica Upravnog odbora Nurdor-a Joland Korora istakla je da je med hrana i lek te najavila da će 100 kilograma meda koji su dobili biti podeljeno između pet Roditeljskih kuća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.