Dojava o bombi i u Kliničkom centru Vojvodine

VIDEO K9: Nakon dojava o postavljenim bombama u Beogradu, koje su se do sada ispostavile kao lažne, danas je uznemirena i javnost u Novom Sadu o eksplozivnim napravama postavljenim u Kliničkom centru Vojvodine.

0
14

Dojava o eksplozivnim uređajima postavljenim u Kliničkom centru Vojvodina pristigla je u ovu ustanovu oko 14 časova.

Klinički centar Vojvodine saopštio je da su obavešteni o postavljenim eksplozivnim uređajima u ovoj ustanovi, da su preduzeli sve mere za zaštitu hospitalizovanih pacijenata i zaposlenih kao i onih kojima je potrebno hitno zdravstveno zbrinjavanje u ovoj ustanovi.

“Sve ovo u značajnoj meri dovodi do otežanog rada Kliničkog centra Vojvodine”, navode u KCV.

Policija je izašla na teren, a zgrada nije evakuisana.

U Srbiji je proteklih dana, pre svega u Beogradu, zabeležen veliki broj lažnih dojava o bombama u školama, tržnim centrima i drugim objektima.

Iz Višeg tužilaštva u Beogradu u ponedeljak je saopšteno da je u toku intenzivana istraga o ovim slučajevima, kao i da su, zbog velikog broja dojava o bombama svi raspoloživi kapaciteti kontradiverzionih jedinica MUP-a angažovani na pregledu objekata i ustanova na čije su adrese upućene dojave, koje su do sada sve bile lažne i kako se sumnja usmerene na izazivanje panike i uznemirenja građana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.