Dogodine Nacionalni institut za vinarstvo

VIDEO K9: Početkom sledeće godine počinje sa radom Nacionalni institut za vinogradarstvo i vinarstvo, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u subotu uveče na otvaranju vinske manifestacije u Čortanovcima.

0
27

Tokom narednog meseca će pokrajinska i republička vlada zajednički formirati Nacionalni institut za vinogradarstvo i ratarstvo u Sremskim Karlovcima koji će od 1. januara naredne godine početi da funkcionniše u izmenjenom obliku, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade koji je proteklog vikenda u Čortanovcima otvorio manifestaciju posvećenu promociji i brendiranju vina „Fruška gora Wine Show“

Mirović podsetio je da su iz pokrajinskog budžeta izdvojena znatna sredstva za putnu infrastrukturu na Fruškoj gori koja je atraktivna turistička destinacija i za domaće i za strane turiste i na kojoj se proizvodi vino svetskog kvaliteta. Takođe je najavio da će Pokrajinska vlada nastaviti i u narednoj godini sa više sredstava da podržava vinarstvo i vinogradarsku proizvodnju preko konkursa za obezbeđivanje neophodne opreme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.