Dodelom nagrada završen Novogodišnji festival odbojke

VIDEO K9: Ceremonijom dodele nagrada završen je 9. Novogodišnji festival odbojke koji je u Novom Sadu održan od 28. do 30. decembra u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine.

376

Kraj sportske godine u Novom Sadu obeležio je Novogodišnji festival odbojke, najveći i najmasovniji odbojkaški turnir na Balkanu.

Tokom tri takmičarska dana odigrano je 187 utakmica u salama SPC „Vojvodina“, Centra za sport Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja i Gimnazije „Isidora Sekulić“. Turnir je okupio 1900 odbojkaša mlađih kategorija i više od 50 sudija.

Na festivalu odbojke takmičile su se 63 ekipe i to dečaci i devojčice, u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Na ceremoniji zatvaranja koja je održana nakon finalnih utakmica, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin zahvalio je organizatorima i čestitam pobednicima, kao i ostalim ekipama koje su, kako je istakao, učestvovale i doprinele da turnir bude uspešan i da Novi Sad ovih dana bude grad odbojke.

Tom prilikom on je dodelio pehar i medalje za prvo mesto u kategoriji pionirki ekipi Panonije iz Novog Sada i prvo mesto u kategoriji pionira ekipi beogradske Vizure.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.