Dodeljene nagrade “Talenti 2022”

VIDEO K9: U Pokrajinskoj vladi danas je upriličena dodela nagrada najboljim učenicima i njihovim mentorima „Talenti 2022“. Učenici osnovnih i srednjih škola nagrađuju se za postignute rezultate na republičkim takmičenjima ili takmičenjima u inostranstvu.

0
107

Nagrade „Talenti 2022“ najuspešnijim darovitim učenicima i njihovim mentorima sa teritorije AP Vojvodine za vrhunske rezultate koje su postigli na takmičenjima u zemlji i inostranstvu u oblastima nauke, tehnike, umetnosti i jezika tokom školske 2021/2022. godine uručene su danas u Holu Pokrajinske vlade.

Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, je podsetio da se ove nagrade talentovanim učenicima dodeljuje duže od dve i po decenije te da su, kako je naveo, među onima koji su stvarali ono što nas okružuje i delovali u javnom životu, umetnosti, književnosti, neki su dobitnici ovih priznanja, neki nisu, ali su uspeli da se ugrade u temelje svega onoga što je danas najviša vrednost naše zajednice.

Ove godine je osmoro darovite dece dobilo specijalne nagrade sa novčanim iznosom, njih 77 dobilo je diplome sa pojedinačnim novčanim nagradama, a nagrađena su i dva hora i jedan školski orkestar.

Diplome i novčane nagrade dobilo je 75 mentora, a dodeljene su i pohvale za 258 učenika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.