Dodeljene nagrade PKV

VIDEO K9: Našim preduzećima i pojedincima koji su tokom prošle godine ostvarili značajne privredne uspehe, svečano su uručene tradicionalne nagrade Privredne komore Vojvodine.

680

Ovu značajnu nagradu Privredna komora Vojvodine dodeljuje 52. put, a među ovogodišnjim dobitnicima su 13 preduzeća i 6 pojedinaca.

U Komori ističu da je ova nagrada uvek bila, a i danas je veliki podstrek za postizanje novih poslovnih uspeha. A za dobitnike ovakvo priznanje uvek je laskavo.

Privredna komora Vojvodine već više od pola veka na proleće, pred praznik rada dodeljuje svoje godišnje nagrade, kako bi i na ovaj način motivisali naše najbolje preduzetnike, kojima ova nagrada, kako kažu predstavlja posebnu čast.

[quote_box_center]“Vrlo smo uzbuđeni što smo osvojili ovu nagradu drugu godinu za redom. Nastavićemo da i u narednom periodu dajemo sve od sebe kako bismo ispunili očekivanja naših korisnika, ali i kako bismo našim poslovanjem doprineli ekonomskom razvoju ovog regiona”, rekao je Spiros Dalas, iz Vojvođanske banke.[/quote_box_center]

Inače, ovo tradicionalno priznanje dodeljuje se od 1964. godine preduzećima i pojedinicima koji su svojim radom, zalaganjima i znanjem uspeli da ostvare značajne rezultate u poslovanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.