Dodeljene nagrade Društva novinara Vojvodine

VIDEO K9: Društvo novinara Vojvodine uručilo je u subotu godišnje nagrade svojim najzaslužnijim kolegama iz čitave pokrajine. Nagrada za životno delo uručena je Ivanu Babiću.

0
21

Godišnje nagrade Društva novinara Vojvodine novinarima iz pokrajine uručene su na na redovnoj Godišnjoj skupštini DNV održanoj u Media info centru u Novom Sadu.

Nagrada za životno delo, diploma i srebrnjak „Beli anđeo“, pripala je Vrščaninu Ivanu Babiću, višedecenijskom novinaru „Politike“, uredniku i vlasniku „TV Lav“, Vršačkih vesti  i radio stanica  „Kicoš“ i „Patak“.

Babić je istakao da mu je posebno drago što je dobio nagradu koja nosi ime po Svetozaru Miletiću koji je imao vezu sa Vršcem jer mu je sin u tom mestu živeo i radio kao lekar.

Spomenicu „Dušan Šijački“ dobio je fotograf Milan Živković iz Kovina, urednik časopisa „Refoto“.

Za agrarno novinarstvo nagrađena je Jelena Crnogorac iz „TV Kikinda“, urednica agrarne emisije kolažnog tipa „Zlatna ravnica“, a u ime tradicionalnog pokrovitelja  te nagrade, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, umetničku sliku joj je uručila Dunja Rađenović.

Za seriju napisa i reportaža, nagradu „Dimitrije Frušić“ dobila je Bojana Golubović Nikolić iz Sombora, saradnica lista za decu „Neven“, dok je za uređivački rad nagrađena Tatjana Međedović iz Gradske televizije „M“, autorka i urednica emisije „Dobro došli u Sremsku Mitrovicu“.

Godišnje nagrade DNV  dodeljuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i informisanje i Gradske uprave za kulturu Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.