Dodeljene 48. Prvomajske nagrade

VIDEO K9: Tri kolektiva i troje pojedinaca dobitnici su ovogodišnje 48. Prvomajske nagrade koju dodeljuje Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština. Ovo priznanje se tradicionalno dodeljuje najzaslužnijim pojedincima i uspešnim kolektivima za postignute uspehe i rezultate u prethodnoj godini, u znak obležavanja 1. maja, Međunarodnog praznika rada.

0
1245

Dobitnici 48. Prvomajske nagrade Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština za 2017. godinu su kolektivi Unimet DOO Kać, BB Minakva DOO Novi Sad i JKP “Put” Novi Sad, kao i pojedinci Gordana Dragojević, računovođa, Miroslav Joksimović, vozač i kurir i Mićo Grbić, inženjer zaštite na radu, svi članovi Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština.

“Prvi put sam nagrađena. Član sam Sindikata od 1987. godine od kako sam se zaposlila. Bila sam iznenađena i obradovala sam se kad sam čula da sam nagrađena i jako mi je drago”, rekla je Gordana Dragojević.

 

“Mnogo mi znači da ovako pri kraju radnog veka dobijem neku nagradu. Moja je firma privatizovana 1997. godine i učestvovao sam u toj privatizaciji, mnogo smo zadovoljni gazdom. Skoro 20 godina sam u privatnoj firmi”, kazao je Mićo Grbić.

Laureati – kolektivi i pojedinci su se izdvojili svojim radom, načinom na koji misle, primećeni su u sopstvenoj sredini, njihovo angažovanje je uvaženo i sindikatu su dali deo svoje stvaralačke energije.

“Nagrade podrazumevaju prvenstveno one ljude koji su se negde istakli u sindikalnim aktivnostima, ljude koji su dali svoj doprinos u socijalnom dijalogu, one koji su se istakli u proizvodnji, racionalnizaciji, uvođenju nekih novih tehnologija, koji su se istakli u obrazovanju, nauci, kulturi, onima koji sarađuju sa Savezom samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština i slično”, rekao je Vladimir Gvozdenović, predsednik SSS grada Novog Sada i opština.

Nagrađeni kolektivi i pojedinci su dobili Povelju, novčani deo nagrade i repliku statue koja je rad akademskog vajara Jovana Soldatovića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.