Dodeljena priznanja Crvenog krsta Srbije

VIDEO K9: U Novom Sadu su danas dodeljena priznanja Crvenog krsta Srbije pojedincima i kolektivima koji su tokom prošle godine dali doprinos radu ove organizacije.

0
60

Svečana ceremonija dodele medalja i zlatnih znakova Crvenog krsta Srbije upriličena je danas u Domu Vojske u Novom Sadu.

Sedam zlatnih i 15 srebrnih znakova uručeno pojednincima i kolektivima koji su dali svoj izuzetan doprinos radu Crvenog krsta u prethodnoj godini.

Zlatni znak Crvenog krsta Srbije, između ostalih, uručen je i ocu Branku Ćurčinu, Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo”.

Naš grad uspešno realizuje brojne programe  u saradnji sa organizacijom Crvenog krsta, navela je ovom prilikom članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Danijela Kostić istakavši značaj rada Narodne kuhinje koja svakodnevno deli kuvane obroke i prehrambene pakete svojim korisnicima, dodelu novogodišnjih paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodica, podelu paketa pomoći socijalno ugroženom stanovništu, odlazak na letovanje 50 dece iz socijalno ugroženih porodica, manifestaciju „Sunčana jesen života“.

Tokom svečanosti, je prikazan i kratak film o radu Gradske organizacije Crvenog krsta, a nakon svečane dodele priznanja, u prizemlju Doma vojske postavljena je izložba „Crveni krst Novog Sada kroz tri veka humanosti“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.