Dodeljena 49. Prvomajska nagrada

VIDEO K9: Povodom predstojećeg Praznika rada, Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština dodelio je 49. po redu Prvomajsku nagradu. 1. maj, kako je najavljeno, članovi ovog sidikata obeležiće okupljanjem i protestnom šetnjom u Beogradu.

0
3115

Dobitnici 49. Prvomajske nagrade su kolektiv ,,Messer tehnogas” i pet pojedinaca – Mira Bogdan, radnica JKP,, Čistoća”, Marjan Papović iz MK Holdinga, Siniša Tomašević, radnik Novosadskog sajma, Dušan Macura iz Novosadske toplana i Mira Pavlović, radnica Nacionalnog parka Fruška gora.

“Živimo u teškim vremenima, veoma je danas teško rekao bih biti sindikalac i onda ljudi vole kada ih neko prepozna u svojim sredinama kao nekog ko je dao veći doprinod nego ostali”, rekao je Vladimir Gvozdenović, predsednik SSS Novog Sada i opština.

Ovaj sindikat, podsetio je Gvozdenović, postoji više od sto godina, a od 1970. svojim zaslužnim pojedincima i kolektivima dodeljuje ovu nagradu za doprinos u radu i afirmaciji sindikata, za stvaralaštvo i postignute rezultate u uspehu u radu i za višegodišnju sindikalnu saradnju.

Ovogodišnji 1. maj – Međunarodni praznik rada članovi ovog sindikata obeležiće okupljanjem i protesnom šetnjom u Beogradu, u organizaciji SSS Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.