Doček 2019/7527. godine u Novom Sadu

VIDEO K9: U noći između nedelje i ponedeljka veliki broj naših sigrađana slaviće ponovo. Ove godine za doček Nove godine prema julijanskom kalendaru pripremljeno je desetine sadržaja, od kojih neki, međutim neće biti besplatni.

310

Još nekoliko dana nas deli od pravoslavne ili kako volimo da kažemo, Srpske Nove godine, čiji će doček u Novom Sadu biti organizovan na preko 40 lokacija.

Dokaz da naš grad neguje kulturu tradicije, jeste proslava Srpske Nove godine. Između 13. i 14. januara oni koji je slave imaće priliku da uživaju u brojnim sadržajima i koncertima širom grada, kao i sadržajima koji će biti upriličeni i tokom dana.

Ljubitelji hard rock ritmova moći će da biraju između nastupa Atomskog skloništa, Partibrejkersa, Ritma nereda. Sa druge strane, za prepoznatljive vojvođanske hitove biće zadužen Bane Krstić sa svojom grupom Garavi sokak.

Dok ljubitelji horske muzike doček mogu da provedu uz koncert Hora Saborne crkve “Sveti Georgije, na drugoj lokaciji, publici će najlepše želje poželeti i jedan od najboljih beogradskih bendova Zemlja gruva.

Ovogodišnji program je po svemu sudeći veoma je raznovrsan i svako će moći da uživa prema svom ukusu.

Doček 7527. Novi Sad će obeležiti paletom večernjih događaja isključivo u zatvorenim prostorima za publiku najrazličitijih afiniteta, kroz program obogaćen raznovrsnim muzičkim žanrovima, a sve to u saradnji sa institucijama kulture i prostorima koji promovišu kulturno stvaralaštvo u Novom Sadu.

Dva dočeka su budući termini svečanog otvaranja i zatvaranja 2021. godine, godine u kojoj će naš grad biti Evropska prestonica kulture.

Detaljan program zainteresovani mogu pronaći i na sajtu docek.net . Napomenimo i da će deo programa biti besplatan i otvoren za sve posetioce, dok je za ostale događaje neophodno platiti ulaznicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.