Dobrodošlica 2024. godini

VIDEO K9: Treći je dan 2024. godine i prvi radni za većinu zaposlenih u Srbiji, pred kojima su narednog vikenda i božićni praznici, a potom i novo odbrojavanje, prema julijanskom kalendaru.

0
23

U ponoć 31. decembra odborojavali smo poslednje sekunde 2023. i poželeli jedni drugima srećniju i uspešniju 2024. godinu.

Mnogi naši, naročito mađi, sugrađani su i ovu Novu godinu dočekali uživajući u koncertima i svetlosnim instalacijama u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, koji je, prema rečima organizatora, privukao više od 30.000 posetilaca.

Dobar provod zabeležen je i na drugim lokacijama u našem gradu.

Veselo je u novogodišnjoj noći bilo i u ostalim gradovima i mestima širom Vojvodin i Srbije, a i regionu, u Budvi na primer ili u Tivtu, gde se za dobru atmosferu pobrinuo pevač Haris Džinović.

Nakon novogodišnje noći, u Beogradu i Novom Beogradu su počele manifestacije za decu, Ulica otvorenog srca, a u porodilištima su darovane prvorođene bebe, ne samo u Novom Sadu.

Nakon novogodišnjih, očekuju nas i božićni praznici, a zatim i doček 2024. prema julijanskom kalendaru, kada je u Novom Sadu 13. januara planirano gotovo 50 sati programa, više od 150 izvođača različitih muzičkih žanrova na preko 40 lokacija širom grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.