Dobra nada za ljubimce

VIDEO K9: U Udruženju za životinje „Dobra nada“, koje u svom azilu trenutno brine o 80 napuštenih kućnih ljubimaca, nadaju se da će uskoro uspeti da im pronađu dom, a do tada im je neophodna pomoć u vidu hrane za pse i mačke. Ovo udruženje će, sa nekoliko svojih četvoronožnih štićenika učestvovati u eko-manifestaciji pod nazivom „Neko tvoj“ 18. juna na SPENSU.

0
20

Napušteni i zaboravljeni psi i mačke koji lutaju ulicima tužan su prizor svakog grada pa i našeg. Udruženje za životinje „Dobra nada“ trudi se da zbrine ove životinje i pruži im neophodnu ljubav i negu u svom azilu nadomak Novog Sada, dok im ne pronađu stalan dom.

„Dobra nada“ nada se i pomoći dobrih ljudi, jer je veomo teško brinuti o 60 pasa i 20 mačaka u azilu, te im je uvek dobrodošla hrana i oprema za njih, kao i novčana pomoć za veterinara ili grumera.

Naravno, njihova najveća želja ista je kao i njihovih štićenika, a to je da im pronađu porodicu u kojoj će biti srećni, maženi i paženi. Oni koji žele da udome ljubimca, na fejsbuk stranici „Dobra nada“ mogu pronaći fotografije kuca i maca sa njihovim imenima.

Mi smo imali priliku da upoznamo upozanamo Kvanu, Linu i Hektora, tri kuce koje dane provode u ovom azilu čekajući svoj novi dom.

Iz Dobre nade obećavaju lepo druženje na ovoj manifestacija koja će biti dobra prilika za one koji razmišljaju o udomljavanju ljubimca da upozaju najoriginalnije šapice na svetu, možda zavole nekog od njih i požele za svog najvernijeg prijatelja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.