Do podne glasali političari

VIDEO K9: Do podne je u Novom Sadu glasalo 17,6 odsto Novosađana, među kojima i većina predstavnika političkih stranaka koje se nalaze na izbornim listama.

26

Građani Novog Sada danas biraju novi sastav gradske skupštine između 13 stranaka, koalicija i grupa građana. Do podne je svoje pravo na 197 biračkih mesta iskoristilo, prema podacima Gradske izborne komisije, 17,6 odsto sugrađana.

Gradonačelnik Novog Sada i nosilac liste Srpske napredne stranke u Novom Sadu Miloš Vučević glasao je na biračkom mestu u DES-u, u Ulici Bogdana Garabandina. Svoje biračko pravo u Ulici Vase Stajića iskoristila je i predsednica Skupštine Srbije i bivša gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković.

Među prvima je jutros oko 8 časova u MZ Adice glasao Robert Kolar iz LSV, njegov stranački kolega Aleksandar Kravić nešto kasnije u MZ Omladinski pokret dok je lider ove stranke Nenad čanak na biralište u Ulici Vase Stajića izašao oko 10 sati. Jutros su svoje biračko pravo iskoristili i radikali Đurađ Jakšić u Osnovnoj školi “Petefi Šandor” i Milorad Mirčić koji je glasao u OŠ Jovan Gundulić.

Naše kamere zabeležile su i izlazak na biračko mesto Dušana Bajatovića, nosioca liste SPS-JS u Sremskoj Kamenici i Slobodana Cvetkovića koji je glasao u Medicinskoj školi, kao i Branislava Ristivojevića iz DSS i Gordane Čomić iz UDS-a koja glasala u OŠ Đorđe Natošević,

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.