Do novembra radovi u ulici Teodora Pavlovića

VIDEO K9: Počinje izgradnja saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u ulici Teodora Pavlovića, u Novom Sadu.

0
12

Od ponedeljka, 5. juna planiran je početak izmene režima odvijanja saobraćaja u novosadskoj ulici Teodora Pavlovića zbog radova na rekonstrukciji ove saobraćajnice, koja će trajati do 12. novembra.

Ova ulica čini deo sekundarne ulične mreže i namenjena je isključivo individualnom saobraćaju – sa zapadne strane ima direktnu vezu sa Bulevarom Evrope, a sa istočne strane sa ulicom Cara Dušana.

U prvoj fazi radova u potpunosti je obustavljen saobraćaj na deonici od Bulevara Evrope do ulice Braće Krkljuš.

Na delu ulice, od kraka ka ulici Olge Petrov do ulice braće Krkljuš, u dužini od 320m, planirana je rekonstrukcija postojećeg kolovoza i obostranih pešačkih staza, izgradnja parking mesta, potpuna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreža.

Odvodnjavanje sa saobraćajnice predviđeno je slivnicima u zatvorenu kanalizacionu mrežu, a postojeće zelenilo će biti sačuvano i biće dopunjeno na mestima gde je to moguće, tako da ne ometa pristup parcelama, navedeno je iz Gradske uprave.

Ranije je izgrađeno 80 metara ulice u zoni priključenja na Bulevar Evrope te na ovom delu nije potrebno vršiti rekonstrukciju postojećeg kolovoza i pešačkih staza.

U narednoj fazi izgradnje Ulice Teodora Pavlovića, radovi će biti izvođeni na deonici od ulice Braće Krkljuš do Cara Dušana.

Vrednost ove investivije je skoro 87.600.000 dinara, a rok za izvođenje je 210 kalendarskih dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.