Do leta socijalni stanovi u Baču

VIDEO K9: Stanovi za socijalno ugrožene porodice u Baču, među kojima i za one koji su izgubili svoje domove u požaru u oktobru prošle godine, biće gotovi na proleće, najavio je danas predsednik Pokrajinske vlade tokom obilaska ove opštine.

0
9

U Baču su u tokovi radovi na izgradnji zgrade u kojoj će biti smeštene porodice čiji su domovi izgoreli u požaru u oktobru prošle godine, kao i socijalno ugrožene porodice iz ove opštine.

Reč je o objektu površine 2.200 kvadratnih metara u kojem će biti smeštene ukupno 32 porodice.

“Zadovoljan sam dinamikom radova jer će objekat pre zime biti stavljen pod krov što će omogućiti unutrašnje radove. Pokrajinska vlada do sada je za ovu investiciju izdvojila 50 miliona dinara, a opredeliće i dodatna finansijska sredstva da ona bude završena do maja, juna naredne godine”, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Predsednik Opštine Bač Steva Panić izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo što će porodice postradale u požaru prošle godine dobiti krov nad glavom.

Poslednjih godina je intenzivirana izgradnja stanova za izbegla i raseljena lica, kao i za druge namene u Vojvodini, naveo je predsednik Pokrajinske vlade.

U novembru prošle godine izdvojeno je skoro 2 miliona dinara za obezbeđivanje privremenog smeštaja porodicama koje su ostale bez domova, a u kojima je jedanaestoro dece, kao i za troškove struje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.