Do kraja nedelje sanacija oštećenog asfalta

VIDEO K9: Građevinske ekipe JKP "Put" počele su sanaciju oštećenog asfalta u više ulica u gradu. Radovi su počeli u ponedeljak, a završetak radova planiran je do kraja nedelje.

0
485

U toku je popravljanje kolovozne konstrukcije u Ulici Miloja Čiplića, koja će biti zatvorena za saobraćaj. Ukoliko vremenske prilike budu povoljne, planirano je da radovi budu gotovi do petka.

“Radovi obuhvataju uklanjanje kamene kocke, izradu nosećeg sloja od kamena, a zatim i postavljanje novog asfaltnog sloja. Predviđeno je da radovi traju do petka, 3. marta, naravno, uz uslov dobrih vremenskih prilika”, rekla je Biljana Ćubić iz JKP “Put”.

Iako je zimska sezona u toku, temperature nešto više od prosečnih tokom prethodne nedelje omogućile su pokretanje proizvodnje u asfaltnoj bazi. Samim tim, oštećenja na kolovozu, takozvane udarne rupe, u više ulica saniraju se toplim asfaltom.

“Ova sanacija se dešava po planu prioriteta, što znači da ćemo prvo raditi ulice u centru, zatim ulice prvog prioriteta linije gradskog saobraćajnog prevoza, a zatim i druge frekventne saobraćajnice koje su imale više oštećenja. Mogu da napomenem neke, to su Beogradski kej, Bajči Žilinskog, Partizanska, Rumenački put, Bulevar Jaše Tomića”, precizirala je Ćubić.

Odeljenje saobraćajne signalizacije nastavlja sa svojim tekućim radovima na postavljanju nedostojećih znakova vertikalne signalizacije i redovno održavanje svetleće signalizacije, navela je ona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.