DO CENTRA PRESKAČUĆI AUTOPUT

671

VIDEO K9: Na 6 kilometara od grada sugrađani u ulici Jegrička na Klisi nemaju kanalizaciju, dobre puteve, ali ni način da bezbedno stignu u centar. Pogledajte kako se snalaze, preskačući ograde autoputa.

Na samom izlazu iz grada u blizini industrijske zone našim sugrađanima ograničena je sloboda kretanja, kako kažu. Da bi stigli do autobuske stanice moraju da pređu 500 metara preko mosta na kome nema trotoara. Ukoliko žele da skrate put preskaču ograde proširenog autoputa koji će imati osam traka.

Osim za porodice koje ovde žive u 22 domaćinstva problem imaju i poslodavci i radnici u industrijskoj zoni. Tu se nalaze mnogobrojna preduzeća, hotel i carina. Kažu, mnogi investitori odustaju, jer nemaju dobre uslove za rad. Lokacija nije dovoljna.

Zajedno su potpisali peticiju a svoje zahteve prosledili nadležnima. Žele produženje autobuske linije broj 1 i prostor kojim bezbedno mogu da pešače, problem je i kanalizacija čiji je priključak na svega 200 metara od ulice. Ukoliko ne dobiju odgovor učiniće korak dalje.

Suprugu našeg sagovornika ovde je udario auto pa je zadobvila teške telesne povrede. Neosvetljene ulice i neobleženi prelazi samo su deo svakodnevnog strahovanja. Odgovor od nadležnih čekamo i mi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.